Menaxheri i Feros deklarohet për Insajderin pas plagosjes – Thotë se rinia ka devijuar

Sot në lagjen Dardania ka pasur të shtëna me armë zjarri, ku mbeti i plagosur menaxheri i Feros dhe pronari i On Tv-s, Mehmet Elshani, shkruan Insajderi. Insajderi, ka folur me të plagosurin Mehmet Elshani i njohur si Met Elshani, i cili tashmë e ka marrë vetën nga ajo plagosje. Ai për Insajderin, ka treguar … Continue reading Menaxheri i Feros deklarohet për Insajderin pas plagosjes – Thotë se rinia ka devijuar