Menaxhimi i pandemisë: Mblidhet Komisioni Parlamentar

Menaxhimi i pandemisë: Mblidhet Komisioni Parlamentar

Në Kuvendin e Kosovës të hënën do të mblidhet Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë COVID-19.

Ky komisioni do të mblidhet në ora 11:00 ku do të dëgjohen dëshmitë e dëshmitarëve.

Dëshmi para deputetëve të këtij komisioni do të jap ekipa vullnetare në Qendrën Karantinë në Prishtinë.

Po ashtu edhe mjekja e Qendrës Kryesore e Mjekësisë Familjare në Prishtinë, Vlora Hasimja do të jap dëshminë e saj si dhe infermierja, Lume Sopjani. /Insajderi.com