Mercedes-Benz i 2019-ës, modeli i ri A-Class

Mercedes-Benz i 2019-ës, modeli i ri A-Class

Mercedes do të vazhdojë traditën e përditësimin të veturave A-Class.

Dhe vitin që po vjen do të lirojë një version të ri të këtij modeli i cili duket të jetë i jashtëzakonshëm.

Derisa ende nuk kanë rrjedhur tiparet e motorit dhe performancat e veturës, fotografitë tregojnë formën e veçantë të këtij modeli.

foto galeri

foto galeri

foto galeri