Mësoni vendvotimin tuaj

Mësoni vendvotimin tuaj

Republika e Kosovës sot mban raundin e dytë për zgjedhje lokale. ky proces po zhvillohet sot në 19 komuna, të cilat nuk arritën ta zgjedhin kryetarin e tyre me shumicë votash.

Por ndodh shpesh që qytetarët të ngatërrohen dhe të mos dinë se ku e kanë qendrën e tyre të votimit.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve e ka lansuar online këtë mundësi, të cilën mund ta gjeni në këtë LINK.