Messi po i shijon ditët e fundit të pushimeve

Messi po i shijon ditët e fundit të pushimeve

Disa nga futbollistët ende nuk janë bashkuar me skuadrat e tyre, të cilat i kanë filluar përgatitjet për edicionin e ri dhe në mesin e tyre është edhe Lionel Messi.

më shumë në Insporti