Në një video të filmuar të hënën, mësuesi Travi" />

Mësuesi i historisë prek nxënësen në vende intime, pushohet nga puna

Mësuesi i historisë prek nxënësen në vende intime, pushohet nga puna

Një mësues i një gjimnazi në Illinois është filmuar duke prekur në mënyrë të papërshtatshme nxënësen e tij.

Në një video të filmuar të hënën, mësuesi Travis Holland mund të shihet duke i fërkuar shpinën vajzës dhe më pas e kap nga beli.

Raportohet se pamjet janë filmuar në një klasë të shkollës së mesme Eagerville.

Ndërkohë që vajza rrinte pranë tij, profesori e kalon dorën avash gjatë shpinës, rreth belit dhe më pas mundohet ta afrojë rreth vetes.

Menjëherë pas publikimit të videos, mësuesi është pushuar nga puna.