fbpx

Mësuesi që u rrah me policët serbë në qendër të Ferizajt, rrëfen ngjarjen

Mësuesi që u rrah me policët serbë në qendër të Ferizajt, rrëfen ngjarjen

Veterani i arsimit, Maliq Luzha, pati një përleshje të ashpër fizike me policinë serbe në Ferizaj në vitin 1989.

Atë kohë kur shqiptarët malltretoheshin dhe rraheshin nga policët serbë përditë, Luzha mori guximin dhe grushtoi disa herë policët serbë.

Më pas, dhjetëra policë e rrahën atë dhe e dërguan në stacionin policor të atëhershëm.

Videoja nga ky moment ka qenë shume e shikuar dhe e komentuar në rrjetet sociale.

Mësuesi Shqipëtar, Maliq Luzha kundër 20 policëve serbë. 🇦🇱

Posted by Albania Viral on Wednesday, 5 December 2018

Për T7, Maliq Luzha ka treguar se si dhe pse ndodhi ngjarja.

Të gjithë e keni parë videon e mësuesit shqiptar që u rrah me 20 policë serbë! T7 e ka gjetur mësuesin Maliq Luzha nga Ferizaj dhe ka realizuar një intervistë me të – mos e humbisni!

Të gjithë e keni parë videon e mësuesit shqiptar që u rrah me 20 policë serbë! T7 e ka gjetur mësuesin Maliq Luzha nga Ferizaj dhe ka realizuar një intervistë me të – mos e humbisni!

Posted by Gazeta Express on Thursday, 6 December 2018