Met Gala 2019, zgjidhen veshjet më të këqija

Met Gala 2019, zgjidhen veshjet më të këqija

Supermodelet Eshli Graham dhe Emili Ratajkovski bënë shumë koka të kthehen te Met Gala 2019, por për arsyet e gabuara. Ato renditen te yjet e veshura më keq.

Eshli veshi një komplet Gucci me streçe ngjyrë mishi që thjesht e bënin ët dukej sikur kishte harruar të vishte pantallona.

Biznesmenia Uendi Deng, ish gruaja e mandatit të medieve, Rupert Murdok, ishte po ashtu mes të veshurve më keq.