Meta, mesazh me mace e qen: Zakonisht nuk shkojnë, por ky nuk është rasti

Meta, mesazh me mace e qen: Zakonisht nuk shkojnë, por ky nuk është rasti

Presidenti Ilir Meta ka qene me pak i drejtpërdrejte me mesazhet e tij këtë mëngjes. Nga Jahorina e Bosnje Hercegovinës, kreu i shtetit  zgjodhi si personazh një qen, Darkon për të përcjellë një mesazh, duke thënë se do ta prezantojë me macen e tij Sashën.

“Zakonisht,- tha Presidenti-, macet dhe qentë nuk shkojnë mirë, por ky nuk është rasti”. Mesazhi në vazhdën e statuseve që presidenti poston çdo mëngjes si një formë komunikimi me maxhorancën dhe kryeministrin Rama që po përpiqen ta shkarkojnë, aludon mesa duket për një zgjidhje të krizës me unitet.

Më herët Presidenti ka bërë disa herë thirrje që palët të dialogojnë dhe të pranojnë 13 tetorin si datën legjitime të zgjedhjeve.