Mexhide Shyti Dautaj e diagnostikuar me tumor në mëlçi- Ka nevojë për ndihmë urgjente

Mexhide Shyti Dautaj e diagnostikuar me tumor në mëlçi- Ka nevojë për ndihmë urgjente

Mexhide Shyti Dautaj ka nevojë për ndihmë urgjente pasi që është diagnostikuar me një sëmundje të rëndë tumor në mëlçi.

Shërimi i saj mund të bëhet vetëm jashtë Kosovës dhe ka një kosto shumë të lartë.

Mexhide Shyti Dautaj është nënë e tre fëmijëve e cila jetë në kushte të rënda dhe nuk ka mundësi që të grumbullojë të ardhura për trajtim jashtë vendit.

Andaj lusim të gjithë njerëzit e vullnet mirë që të kontribuojnë me mundësitë e tyre që nënës së tre fëmijëve ti mundësohet shërimi jashtë vendit.

Për Kosovë – Raiffeisen Bank: XK05 1506011002671852

Telefoni për kontakt +383 49 244 307

Jashtë Kosovës: Karnter Sparkasse: AT53 2070 6044 0402 0887