Miftaraj: Selmanaj nuk duhet të pengohet në Kuvend

Miftaraj: Selmanaj nuk duhet të pengohet në Kuvend

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi , ka thënë se Driton Selmanajt duhet t’i lejohet hyrja në Kuvend pa pengesa, njofton Insajderi.

Kjo pasi që sipas tij Selmanaj ka kërkuar falje, është shprehur Miftaraj.

Kështu sipas Miftarajt ajo falje ka qenë e sinqertë dhe si e tillë duhet të respektohet.

Ai ka thënë se nëse partitë politike dëshirojnë t’ia ndalojnë hyrjen një anëtari të qeverisë, atë duhet ta bëjnë vetëm përmes mocionit./Insajderi.com