Miley Cyrus i kërkon takim adhurueses fatlume në TikTok

Miley Cyrus i kërkon takim adhurueses fatlume në TikTok

Miley Cyrus u pa duke lënë komente në videot e fansave në TikTok, madje duke i kërkuar një adhurueseje me fat të dilte në një takim.

Cyrus, 28 vjeç, pyeti një adhuruese femër në një screenshot të kapur nga PopCrave, “Më trego në lidhje me kohën dhe vendin për takimin tonë të parë?” krahas një emoji zemre, një shenjë puthjeje, emoji qershi dhe një emoji gjuhe.

Ajo gjithashtu komentoi në lidhje me martesën e saj të dështuar në një video të titulluar, “nëse Miley Cyrus komenton ne do të martohemi” [sic], duke thënë, “Shpresoj që të shkojë më mirë për ju të dy se sa për mua. Urime.” me emoji unazë, një emoji skelet dhe një zemër të zezë./Insajderi.com

PageSix