Millaku: Prokuroria ka pasur aktakuzë ndaj Veselit për rastin Drini

Në Kuvendin e Kosovës kanë vazhduar akuzat dhe kundërakuzat ndërmjet Kadri Veselit dhe deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje. Drita Millaku ka thënë se nuk është në rregull që dikush ta shfrytëzoj foltoren kah 10 minuta, kurse dikush një minutë. “As akuza që e kam bërë dje nuk ka qenë e rastësishme, as e panjohur. Unë Ekrem … Continue reading Millaku: Prokuroria ka pasur aktakuzë ndaj Veselit për rastin Drini