fbpx

Ministri i Labit lexon fjalimin me shumë gabime e vështirësi

Ministri i Labit lexon fjalimin me shumë gabime e vështirësi

Ekrem Mustafa është ministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme .

Qytetarët nuk e kanë njohur më herët ministrin që erdhi në postin e tij pas kërkesës së Labinot Tahirit që “qeveria të ketë një ministër nga Ferizaji”.

Në një nga paraqitjet e tij të para në një ngjarje të Agjencisë së Kosovës për Forenzikë  , ai ka shfaqur vështirësi dhe gabime në lexim të fjalimit.

Ooops Mustafa

Ministri i ri i brendshëm, Ekrem Mustafa në vështirësi të mëdha dhe me shumë gabime duke lexuar fjalimin e tij.

Posted by Interaktiv – KTV on Thursday, 6 December 2018