Ministri i Kulturës përuron stadiumin e ri

07.11.2017 09:25
Ministri i Kulturës përuron stadiumin e ri

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi do të vizitojë sot Komunën e Kaçanikut, ku do të takohet në objektin e Komunës me kryetarin Besim Ilazi.

Më pas, ministri Gashi e kryetari Ilazi do të inspektojnë punimet në palestrën e sportit.

Ministria njofton se në ora 14:00, do të përurohet stadiumi i qytetit të Kaçanikut.