Ministri Mbrojtjes ndalon pirjen e duhanit brenda objektit të ministrisë

Ministri Mbrojtjes ndalon pirjen e duhanit brenda objektit të ministrisë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka marrë vendim që të ndalohet pirja e duhanit brenda objektit të ministrisë që ai drejton.

Ky është vendimi i parë i ministrit i cili jeton dhe vepron në Norvegji, por që ka pranuar detyrën e ministrit.

Në Kosovë ekziston një ligj që nga viti 2015 për ndalimin e duhanit në ambiente të mbyllura.

Behët fjalë për Ligjin Nr.04/L-156 për kontrollimin e duhanit. /Insajderi.com