Ministri i shtetit që tërhoqi njohjen e Kosovës shkon në Serbi

03.11.2017 17:12
Ministri i shtetit që tërhoqi njohjen e Kosovës shkon në Serbi

Ministri i Mbrojtjes në Qeverinë e Serbisë Aleksandar Vulin falenderoi Ministrin e Brendshëm të Surinamit, Faizel Mohamed Norsalim, të cilin e takoi sot, për kontributin dhe ndikimin e tij personal që Suriname ta tërhiqte njohjen e pavarësisë së Kosovës.

Vulin theksoi se vendimi i Surinamit po inkurajon Sebrinë se e drejta ndërkombëtare do të respektohet me kapacitet të plotë në çështjen e Kosovës.

Ministri serb shprehu bindjen se Surinami dhe Serbia do ta thellojnë edhe më tutje bashkëpunimin. /Insajderi.com