Ministria e Arsimit mban konferencë për media

Ministria e Arsimit mban konferencë për media

Zëvendësministri i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Dukagjin Popovci pritet të mbajë konferencë për media gjatë ditës së sotme.

Konferenca pritet të mbahet në ora 12:00 në objektin e Ministrisë së Arsimit, Shkencës, dhe Teknologjisë.

Kjo konferencë është e rregullte që mbahet nga kjo ministri.

Dje gjatë ditës, në shumë qytete të Kosovës u organizua mbajta e testit të PISAS-së për nxënësit e lindur midis periudhës 1 janar deri me 31 dhjetor 2006.

Rreth 7000 nxënës priten ti nënshtrohen këtij testimi./Insajderi.com