Ministria e Ekonomisë ka një njoftim të rëndësishëm për bizneset

Ministria e Ekonomisë ka një njoftim të rëndësishëm për bizneset

Ministria e e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), ka njoftuar se bizneset në vend mund të ushtrojnë veprimtarinë e tyre sipas kodeve NACE, deri në urdhëresën e re.

Ministria ka njoftuar se kjo urdhëresë e re do të publikohet nesër, përcjell insajderi.

Njoftimi  plotë:

Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS) i njofton bizneset se ushtrimi i veprimtarive të lejuara sipas kodeve NACE është ende në fuqi deri në njoftimin/urdhëresën e re, që do të publikohet nesër./Insajderi.com