Ministrja që pastroi mbeturina me taka sot në Rahovec

Ministrja që pastroi mbeturina me taka sot në Rahovec

Sot në të gjithë vendin është shënuar Dita Ndërkombëtare e Tokës, ku në Rahovec ka qenë ceremonia kryesore e që ka marrë pjesë edhe ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj.

Kjo e fundit ka mbjellur pemë dhe ka pastruar në taka, ndërsa, ka vazhduar ta promovojë zbulimin e saj se ajri, toka e uji janë të rëndësishme.

Për të parë videon, klikoni në linkun e mëposhtëm: