Miratohet marrëveshja me Bankën Evropiane për Investime për rehabilitimin e Linjës Hekurore 10

Miratohet marrëveshja me Bankën Evropiane për Investime për rehabilitimin e Linjës Hekurore 10

Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes Financiare ndërmjet Qeverisë dhe Bankës Evropiane për Investime për projektin e rehabilitimin për Linjën Hekurore 10, transmeton Insajderi.

Ky vendim erdhi në mbledhjen e sotme të ekzekutivit që ka nisur nga ora 08:30.

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami tha se pas shumë sfidash ka pasur dinamikë të shtuar të punimeve projekti.

Prandaj ajo ka bërë thirrje që Projektligji të votohen në Qeveri. /Insajderi.com