Mjeku popullor e ka ‘metodën’ si ta kuptoni gjininë e fëmijës

Mjeku popullor e ka ‘metodën’ si ta kuptoni gjininë e fëmijës

Doktor Ruzhdi Metali ka folur për praktikat e tij me të cilat ka kuruar njerëzit.

Gjatë emisionit, moderatorit i ka ardhur një mesazh nga një grua shtatzanë, e cila donte të pyeste Ruzhdiun nëse ka ndonjë metodë për të zbuluar gjininë e fëmijës pa shkuar tek gjinekologu.

Ai në tvklan ka zbuluar një metodë që ekziston për të zbuluar gjininë e fëmijës dhe ka thënë se funksionon 100%.

“Femra bën çiçin, e hedh në një enë, merr disa fara gruri dhe disa fara elbi, i lë veç e veç në këtë enë. Nëse mbillet fara e elbit është çun dhe nëse mbillet fara e grurit është goc”, ka thënë ai.