Modelja shqiptare theu dorën -Publikon pamjet

Modelja shqiptare theu dorën -Publikon pamjet

Vite më parë ajo theu dorën në dyshemenë e lagur të një hoteli dhe Vildane Zeneli, po që kishte pësuar një lëndim të rëndë.

Modelja e njohur shqiptare, madje e kishte paditur Hotelin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dhe ishte kompenzuar për dëmin që i ishte shkaktuar.

“Kisha projekte të papërfunduara me modeling të cilat i humba pas lëndimit. Sigurisht i padita dhe u kompenzova”, ka thënë Vildanja.

“Kam ende hekura në duar dhe kam pasur tri operacione brenda një viti”, ka deklaruar modelja, si e ftuar e moderatorit Alaudin Hamiti, në emisionin Nd’rrimi i Natës në Klan Kosova.