Moderatorja shqiptare puth të ftuarin në buzë në mes të intervistës (Video)

Moderatorja shqiptare puth të ftuarin në buzë në mes të intervistës (Video)

Moderatorja e njohur e emisionit “Siluete”, Greta Gixhari, ka realizuar një intervistë me gazetarin Klinton Zeqiraj, të cilin e ka pyetur nëse i pëlqenin ndërhyrjet  estetike tek femrat.

Pas përgjigjjes së Klintonit, Greta e pyet gazetarin nëse ai i kishte  të bëra buzët, ndërsa Klinton nuk ka ngurruar dhe e ka ftuar Gretën  ta puth për ta vërtetuar këtë gjë.

Gazetarja është drejtuar menjëherë nga Klinton duke i dhuruar një puthje në buzë, duke thënë se i kishte të bëra.

“Unë i kam të miat, i kam natyrale. Duhet t’i provosh më shumë zemër”, i thotë Klinton, ndërsa të dy kanë nisur të qeshin.