Modestia e gruas së Daut Haradinajt – e quan vetën të bukur për ditëlindje

Modestia e gruas së Daut Haradinajt – e quan vetën të bukur për ditëlindje

Është njëra ndër femrat më të ndjekura, Lola Haradinaj nuk shpëton leht pa marr vëmendjen e publikut.

Ajo shpesh ndan me ndjekësit e saj momentet nga e përditshmja, por sot ajo ka ndar një foto me rastin e ditëlindjes së saj.

Lola sot mbush 32 vjet po vitet tek ajo janë vetëm numër.

“Unë kisha lindur me një dhuratë, me një dhuratë e të qenurit e mahnitëshme, unë nuk jam një vit më e vjetër por jam gjithashtu  një vit më e mirë dhe më e bukur”, ka shkruar ajo krahas fotos.