Momente gëzimi në familjen e Shpëtim Saraçit!!! Vajza e tij publikon momentet speciale

Momente gëzimi në familjen e Shpëtim Saraçit!!! Vajza e tij publikon momentet speciale

Prej afro dy vitesh kompozitori Shpëtim Saraçi është larguar nga vendi së bashku me familjen e tij për të jetuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Eshtë vajza e tij, Era Saraçi ajo që zbulon detaje nga familja e saj, pasi është mjaft aktive në rrjetet sociale. Këtë herë ajo ka ndarë në rrjetet sociale momente nga diplomi në Amerikë ku nuk munguan prindërit e saj dhe vëllai.

Era mbante hedhur mbi pelerinën e zezë flamurin shqiptar.