Momentin kur gazetarja e zbulon live se vuan nga kanceri i gjirit

Momentin kur gazetarja e zbulon live se vuan nga kanceri i gjirit

Një gazetare 40-vjeçare e kuptoi se është diagnostikuar me kancer të gjirit derisa po e bënte mamografinë e saj të parë në një transmetim të drejtëpërdrejtë për muajin e ndërgjegjësimit të kancerit të gjirit, shkruan Daily Mail, raporton Gazeta Express.

Në muajin tetor të vitit 2018-të, e njejta ishte duke e bërë kontrollën në një transmetim direkt që e kishte si reportere e News 4, kur e kuptoi për diagnozën.

Nëna e katër fëmijëve tha se ka kancer gjiri dhe ende nuk di se çka të thotë për këtë çështje, pa bërë edhe disa kontrolla shtesë.

E njejta thotë se mjekët i kishin rekomanduar që të bëjë edhe disa testime gjenetike.

Reporterja e News 4 ka treguar për udhëtimin e saj gjatë trajtimit në faqen e saj në Facebook dhe Instagram, ku ju bën thirrje të gjitha grave që të kenë mamografi të rregullt.