Mospajtimi për këtë gjë mund të diktojë fundin e një lidhjeje romantike

Mospajtimi për këtë gjë mund të diktojë fundin e një lidhjeje romantike

Ata thonë se “të kundërtat tërhiqen”, dhe kjo mund të jetë e vërtetë për ekstrovertët dhe introvertët, njerëzit e rezervuar dhe më aventureskët, ose dikë që është i prirur ndaj ankthit kundrejt dikujt pak më të qetë.

Por rezulton se të kundërtat jo domosdoshmërisht tërhiqen në rastin e preferencave të ushqimit, shkruan Best Life, transmeton Insajderi. Ju mund të mendoni se të mos kesh të njëjtën shije në atë që ha nuk mund të jetë e mjaftueshme për të shkaktuar një përçarje të vërtetë në një marrëdhënie, por studimi i fundit zbuloi se për shumë njerëz, është.

Në fakt, në vend që të gjykoheni për makinën tuaj, pagën ose këpucët tuaja, një sondazh i Mbretërisë së Bashkuar në tetor të vitit 2020 zbuloi se njerëzit kanë më shumë gjasa të gjykojnë përmbajtjen e pjatës tuaj.

Sipas sondazhit të ri të 2,000 britanikëve, 22 për qind e grave thanë se do të konsideronin të ardhmen me dikë që kishte një shije të ngjashme me ushqimin. 30 për qind e të anketuarve madje thanë se ushqimi ishte më i rëndësishëm për ta sesa seksi.

Sondazhi, i cili u komisionua nga Peperami Chicken Bites, gjithashtu zbuloi se më shumë se gjysma e të anketuarve menduan se kur njeriu me të cilin janë në takim pëlqen të njëjtat pjata dhe aroma i bën ata më tërheqës.

Në fakt, rezultatet treguan se 17 për qind e njerëzve thanë se do të refuzonin të vazhdonin të dilnin me dikë nëse do të kishin shije të ndryshme – edhe nëse do të ishin milionerë. Dhe 12 për qind e të anketuarve thanë se do të mendonin të linin personin me të cilin janë në takim për shkak të asaj që ai ka porositur. /Insajderi.com