Mustang GT xhiro në rrugët e Parisit në nder të filmit të famshëm francez

Mustang GT xhiro në rrugët e Parisit në nder të filmit të famshëm francez

Në vitin 1976, regjisori francez Claude Lelouch kishte lëshuar një film të shkurtër së bashku me një perfermancë të një Ferrari duke bërë xhiro nëpër Paris me shpejtësi të lartë.

Të xhiruarit ishte e asaj pjesë ishte e paljuar dhe filmi është bërë legjendar në mesin e entuziastëve të makinave dhe realizuesve rebel të filmave, raporton MT.
Ford-Mustang-GT-Paris-ReRendezvous-08
Tani, 40 vjet më vonë, Ford ka rikrijuar veprimin e njëjtë si në filmin Rendezvous me një Mustang GT, nëpërmjet një realiteti virtual që ata e quajn ReRendezvous.
Ford-Mustang-GT-Paris-ReRendezvous-02
Sipas tyre tani nuk është 1976 dhe Ford nuk dëshiron të jetë në anën e gabuar të ligjit, ata kanë marrë të gjitha lejet e duhura këtë herë dhe thonë se “asnjë ligj apo kufijtë e shpejtësisë nuk janë thyer në bërjen e këtij filmi. /Insajderi.com