fbpx

Muzeu i Iluzioneve në Prishtinë

Muzeu i Iluzioneve në Prishtinë

Në Prishtinë është hapur Muzeu i Iluzioneve ku perceptimi i objekteve dhe realiteti janë shumë larg.

Aty janë paraqitur 36 iluzione optike.

Ajo që e shihni në këtë muze, nuk është ashtu siç duket.