Naomi Campbell shprëndan ushqime për spitalet

Naomi Campbell shprëndan ushqime për spitalet

Supermodelja, e kthyer në filantropiste Naomi Campbell është bërë bashkë me Cipriani Restaurants NYC për makinën e saj të parë të ushqimit “Nourishment ëith Naomi”.

Campbell dhe marka e mikpritjes po dhurojnë 1000 çanta dhuratë ushqimi për pesë spitale në të gjithë Qytetin e Neë York-ut, përfshirë Mt. Sinai, Montefiore, Spitali Harlem, Spitali Coney Island dhe Spitali Elmhurst.

Campbell, një mikeshë e vjetër i familjes Cipriani, tha se partneriteti ishte një “përshtatje e natyrshme” dhe falënderoi punonjësit e linjës së frontit.

“Faleminderit që u përkushtuat për të qenë një punëtor në vijën e frontit gjatë pandemisë së COVID-19. Doja të pranoja dhe vlerësoja rrezikun që keni ndërmarrë gjatë nëntë muajve të fundit për të mbajtur të sigurt New York City. Ju lutemi shijoni këtë shenjë të vogël vlerësimi si një formë mirënjohjeje për punën tuaj dhe përpjekjet gjatë këtyre kohërave të vështira, ”tha Campbell.

Secili spital do të marrë 200 shporta vakte midis të hënës dhe të martës./Insajderi.com

Page Six