Natyralisti Sir David Attenborough thyen rekordin e ndjekësve në Instagram

Natyralisti Sir David Attenborough thyen rekordin e ndjekësve në Instagram

Sir David Attenborough ka thyer rekordin e Jennifer Aniston për kohën më të shpejtë për të arritur një million ndjekës në Instagram.

Në moshën 94 vjeçare llogaria e Instagramit të natyralistit u rrit me shpejtësi marramendëse në katër orë e 44 minuta sipas Guinness World Records, shkruan BBC, raporton Insajderi.

Posti debutues i tij thotë: “Shpëtimi i planetit tonë është një sfidë komunikimi”.

View this post on Instagram

David Attenborough has spent a lifetime travelling, exploring the wild places of our planet and documenting the living world in all its variety and wonder. He’s also witnessed the damaged caused. Saving our planet is now a communications challenge. We know what to do, we just need the will. That’s why we want to share this message on Instagram. Because there is hope and together, we can inspire change. Social media isn’t David’s usual habitat so while he’s recorded messages solely for Instagram, like the one in this post, we're helping to run this account. In case you’re wondering, ‘we’ are Jonnie and Colin and we worked with David on A Life On Our Planet. So, as well as sharing the messages he’s recorded especially for this account we’ll also post some exclusive clips and behind the scenes content. Stay tuned.

A post shared by A Life On Our Planet (@davidattenborough) on

Tetorin e kaluar aktorja Jennifer Aniston arriti një milion në pesë orë dhe 16 minuta.

Në videon e parë, veterani u tha ndjekësve “Jam duke bërë këtë lëvizje dhe duke eksploruar mënyra të reja të komunikimit për mua, sepse sikur e dijmë të gjithë bota është në telashe”.

“Kontinentet janë në zjarr. Akullnajat janë duke u shkrirë. Koralet po vdesin. Peshqit po zhduken nga oqeanet. Lista vazhdon pafundesisht. Të shpëtosh planetin është një sfidë e komunikimit”.

Ndjekësit e Sir David arritën 2.5 milion brenda 24 orëve./Insajderi.com