Ndërron jetë aktori i njohur në moshën 16-vjeçare!

Ndërron jetë aktori i njohur në moshën 16-vjeçare!

Ylli i filmit “The Flash” Logan Williams ka ndërruar jetë në moshën 16-vjeçare.

Nëna e tij Marlyse dha lajmin e trishtë në Tri-City News të premten, dhe tha se ajo është “shkatërruar absolutisht” nga vdekja e tij, shkaku i së cilës ende nuk është raportuar.

Për shkak të masave distancuese sociale nga pandemia e koronavirusit, nëna e Logan po përballon humbjen e saj vetëm, pa askënd që ta ngushëllojë në krah.

“Nuk jam në gjendje t’i përqafoj prindërit e mi që kanë humbur nipin e tyre të vetëm. Është e vështirë. Me talentin dhe pamjen e tij të mrekullueshme, Logan kishte mundësinë që të ishte një yll i madh”, u shpreh ajo.

Karantina e Hekuran Krasniqit