Në Prishtinë vdes një person në oborrin e xhamisë

Në Prishtinë vdes një person në oborrin e xhamisë

Kishte shkuar për të kryer njëri nga ritualet më të rëndësishme të fesë islame, faljen e xhumasë.

Mirëpo ai në xhaminë tek selia e Bashkësisë Islame e Kosovës, do të kishte edhe momentet e fundit të jetës së tij.

Është ky Sulejman Ademi, rreth të 60-ta i cili ndërroj jetë tek sa po merrte abdes, apo po bënte përgatitjet e fundit për të falur namazin e xhumasë.

Në fotografitë më poshtë mund të shihni se si atë e marrin ekipi mjekësore i cili dhe ka konstatuar vdekjen e tij.