Ndërron jetë edhe vëllau i viktimës në Repë të Podujevës

Ka ndërruar jetë edhe vëllai viktimës në Podujevë pas rastit që ndodhi sot.

Ndërron jetë edhe vëllau i viktimës në Repë të Podujevës

Në Podujevë ka vdekur edhe vëllai i viktimës së vrarë pas tragjedisë së ndodhi sot në këtë komunë

I dyshuari për vrasjen është arratisur dhe ende nuk u zbulua vendndodhja e tij

41 vjeçari ishte në gjendje të rëndë shëndetësore si pasojë e plagëve të cilave nuk u mbijetoi.

Raportohet se këto vrasje ndodhën për shkak të problemeve me pronësi. Të dy ata kishin qenë me shtëpia afër ku vetëm rruga kryesore i ka ndarë. /Insajderi.com/