Ndërron jetë një shqiptar nga coronavirusi në Maqedoni

Një tjetër viktim regjistrohet në Maqedoninë e Veriut.

Ndërron jetë një shqiptar nga coronavirusi në Maqedoni

Në Maqedoninë e Veriut çdo ditë po shtohen vdekjet, një 51 vjeçar shqiptar nga Maqedonia ka humbur betejen me coronavirusin.

Shenoll Ahmeti punonte në RTVM si kameraman, ai ishte infektuar me virusin COVID-19.

Gjendja e tij ishte përkeqësuar dhe para një jave ishte hospitalizuar. Kolegët e tij thonë se nuk dinin për ndonjë problem shëndetësor për të cilin vuante Ahmeti. /Insajderi.com/