Ndëshkim i rëndë për kapitenin e Frankfurtit, për shtyrjen dhe rrëzimin e trajnerit të Freiburg

Ndëshkim i rëndë për kapitenin e Frankfurtit, për shtyrjen dhe rrëzimin e trajnerit të Freiburg

David Abraham nuk do të mundë të luajë më këtë vit për Frankfurtin, pasi u pezullua me shtatë javë mos lojë, për shkak se e kishte shtyrë dhe rrëzuar trajnerin e Freiburgut Christian Streich, më shumë në Insporti.com.