Ndihmës trajneri i Malit të Zi befason me deklaratën e tij për Kosovën

Ndihmës trajneri i Malit të Zi befason me deklaratën e tij për Kosovën

Përfaqësuesja e Kosovës do t’i zhvillojë dy ndeshje në muajin qershor në kuadër të eliminatoreve për Kampionatin Evropian “Euro 2020”.

Fillimisht, më 7 qershor, Kosova përballet me Malin e Zi dhe tre ditë më pas me Bullgarinë, më shumë në Insporti.com.