Ndodh edhe kjo, shikoni ku është parkuar vetura në rrugën “Fehmi Agani”

Ndodh edhe kjo, shikoni ku është parkuar vetura në rrugën “Fehmi Agani”

Pas mbylljes së rrugës ‘Fehmi Agani’ në Prishtinë, shumë vetura kthehen pasi të arrijnë në atë pjesë dhe të mos kenë informacione se është jashtë funksionit.

Por një veturë sot ka zgjedhur që të bëjë diçka krejtësisht të parregullt. Vozitësi ka zgjedhur që të ndalojë tek hapësira ndarëse e dy traseve të rrugës.

Në fotografi të dërguara në redaksinë e Indeksonline, shihet qartë se sa afër ishte të shkaktonte edhe aksident vetura në fjalë.