Në çfarë gjendje është Andi pas rrahjes

Në çfarë gjendje është Andi pas rrahjes

Ish-konkurrenti i emisionit Për‘puthen“ është çdo herë cak i mediave për veprimet që bënë ai, qoftë për jetën private edhe për atë profesionale, shkruan Insajderi.

E kur jemi të jeta private, Andi ka pranuar ndarjen nga ish-konkurrentja, Jasemin Kadriu.

Ata kanë dal si qifte nga emisioni por lidhja e tyre zgjati shumë pak.

Tashmë Andi ka vendosur të i përkushtohet jetës profesionale.

Kujtojmë se ai kohë më parë ka bërë të ditur se ai është marre me xhudo, dhe një gjë të tille është duke e vazhduar edhe tash.

Andi shihet se nga ushtrimet ka pësuar lëndime që vihen në pahë në fytyrën e tij, e kjo mjafton që në mediat rozë të aludohet për një rrahje, por si duket këto janë shenja nga xhudo.

E çka ka ndodhur me Andin mbetet të shihet. /Insajderi.com