Në Itali kapet sasia ma e madhe e heroinës në 20 vitet e fundit

Në Itali kapet sasia ma e madhe e heroinës në 20 vitet e fundit

Policia italiane ka zbuluar 270 kg heroinë në Portin e Gjenovës, sasia më e madhe e kapur në 20 vitet e fundit.

Në operacion janë përfshirë edhe policia e Zvicrës, Francës, Belgjikës dhe Holandës.

Për sasinë e drogës janë arrestuar dy persona në Holandë. Mësohet se heroina vinte nga Irani dhe ishte fshehur në një kontejner në port.