Në Japoni shfaqet basketbollisti-robot

Në Japoni shfaqet basketbollisti-robot

Në basketbollin japonez u shfaq një lojtar i veçantë dhe i shkëlqyer në të njëjtën kohë.

Bëhet fjalë për një lojtar-robot që zbriti në parket gjatë pushimit të një ndeshjeje në kampionatin vendas me objektiv argëtimin e publikut të pranishëm dhe nuk zhgënjeu.

Basketbollisti  robot u tregua i saktë nga në një gjuajtje nga distanca e largët duke në lënë delir tifozët e pranishëm.