fbpx

Në këngën më të re, Shaolinët i këndojnë ‘Kësulëkuqes’

Në këngën më të re, Shaolinët i këndojnë ‘Kësulëkuqes’

‘Shaolin Gang’ kanë publikuar këngën e tyre më të re.

Ata nuk po i ndalin prurjet muzikore.

Këtë herë dyshja Blunt dhe Real 1, të njohur tashmë me emrin ‘Shaolin Gang’, vijnë sërish të veçantë.

Shaolinët në këtë këngë të realizuar me videoklip, i këndojnë ‘Kësulëkuqes’,  ndërsa janë përkujdesur që edhe videoja të jetë përshtatur për mrekulli me këngën.