Në kohën e Qalajt u gradua edhe vjehrri i familjes Rugova – Cila është lidhja e tij me grupin e fuqishëm brenda Policisë

Në kohën e Qalajt u gradua edhe vjehrri i familjes Rugova – Cila është lidhja e tij me grupin e fuqishëm brenda Policisë

Gradimet në Policinë e Kosovës janë bërë së fundi me lidhje grupesh.

InDoks ka mësuar se avancim në gradë ka marrë, Ali Kllokoqi që është vjehrri i dy djemve të ish-Presidentit Ibrahim Rugova, Ukës e Mendimit.

InDoks ka bërë kërkesë për ta intervistuar Rashit Qalajn, për mënyrën se si po funksionon ky institucion nën drejtimin e tij, dhe për ta pyetur për këto të gjetura, por kjo intervistë nuk i është mundësuar, derisa ditëve të fundit ai ka pasur intervista të tjera.

Edhe në raportimet e më hershme për punësime në Polici, ky institucion është deklaruar që punësimet e gradimet bëhen duke i respektuar normat ligjore./ Insajderi.com