Në përmbyllje të këtij viti, Albina Azemi debuton me këngën “Ti”

Në përmbyllje të këtij viti, Albina Azemi debuton me këngën “Ti”

Pas një pune intensive në studio, këtë fund vit Albina Azemi debutoi me këngën “Ti” e cila erdhi edhe me një videoklip të kuruar në çdo detaj, njofton Insajderi.

Përveç të kënduarit, këngëtarja u kujdes edhe për melodinë dhe tekstin e këngës duke bashkëpunuar me të tjerë.

Këngën në tërësi e prodhoi Diverse Music, ndërkaq për videoklipin u kujdes SmartMotion Films.

Ndonëse “Ti” na solli këngëtaren për herë të parë në një këngë solo, Albina Azemi është emër i njohur në skenën e muzikës shqiptare.

Në vitin 2019 ajo u shpall fituese në edicionin e parë të festivalit “Rising Star” që u mbajt në Gjilan.

Paraqitjet në festivale vazhduan edhe me pjesëmarrjen e saj në “Flaka Fest” më këngën “Këngë moj”, në qershor të këtij viti.

Pas debutimit, Albina Azemi do të vazhdojë me prurjen e materialeve të reja muzikore. /Insajderi.com