Në Prizren ngatërrohet flamuri i Kosovës me të Shqipërisë

Në Prizren ngatërrohet flamuri i Kosovës me të Shqipërisë

Gjatë një takimi që kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka pati me zyrtarë nga Turqia dhe Shqipëria, për të diskutuar në mbrojtjen e monumenteve të trashëgimisë kulturore, arsim dhe ekonomi, nikoqirët kanë ngatrërruar flamurin e Kosovës me të Shqipërisë

Këtë njoftim e ka bërë vet Haskuaka në Facebook, ku edhe ka shkruar se dizajni i banerit është ngatërruar.

“Në takimin trepalësh Berat-Amasya-Prizren, dizjneri i banerit ish ngatërru pak :)”, shkruan Haskuka.

Sipas kësaj fotografie, shihet se flamuri i Kosovës ka mbishkrimin “Arnavutlug”, kurse ai i Shqipërisë, i shkruan Kosova.