Artikull i sponsorizuar

Në zemër të Prishtinës, sot vjen gjiganti kosovar! (video)

Në zemër të Prishtinës, sot vjen gjiganti kosovar! (video)

Gjiganti kosovar i shitjes me pakicë Viva Fresh Store, sot në ora 17:00, hapHIPERMARKETIN në zemër të Prishtinës, në rrugën Ukshin Hoti (ish objekti Ramiz Sadiku).

Qendra ofron gamë të gjerë të produkteve të freskëta, produkteve ushqimore, higjienës, kozmetikës, tekstilit për meshkuj, femra dhe fëmijë, të brendshmeve, mbathjeve, tekstilit shtëpiak, enëve, gotave, aksesorëve të kuzhinës, aksesorëve për servim, etj..

Kliko më shumë për ofertën e madhe në fletushkën e hapjes, duke filluar me Coca Cola 2l 0,99€, letër tualeti 1+1 GRATISvetëm 0,99€,  dhjetëra produkte me GRATIS, e shumë çmime të tjera shokuese me zbritje të mëdha vetëm në Viva Fresh Store, në zemër të Prishtinës.

Objekti posedon afër 7 mijë metra katror, me kapacitet prej 500 parkingjeve nëntokësore, ka 120 të punësuar si dhe plotëson të gjitha standardet evropiane të shitjes me pakicë. Ky është dyqani i 41-të i Viva Fresh Store në Kosovë, kurse i 15 në Prishtinë.