Nëna e Beyonce tregon origjinën e emrit të vajzës së saj

Nëna e Beyonce tregon origjinën e emrit të vajzës së saj

Emri dhe origjina e emrit të Beyonce është treguar së fundmi nga nëna e saj Tina Knowles-Lawson

Biznismenja dhe dizajnerja e modës, foli për vajzës e saj dhe për emrin që ia ka vendosur në intervistën In My Head with Heather Thompson.

Tina tregoi që Beyonce është emri i saj i vajzërisë dhe është përdorur nga familja e saj për gjenerata.

“Shumë njerëz nuk e dinë që Beyonce është mbiemri im. Ishte mbiemri i vajzërisë, unë quhesha Celestine Beyonce, mirëpo në atë kohë nuk ishte ‘cool’ të kishe një mbiemër të pazakontë”./Insajderi.com