Nëntë vjeçari vdes dy ditë pasi u diagnostikua me sëmundje të rrallë

Nëntë vjeçari vdes dy ditë pasi u diagnostikua me sëmundje të rrallë

Një djalë nëntëvjeçar vdiq vetëm dy ditë pasi u diagnostikua me një lloj të rrallë të leukemisë.

Tragic Josh Harber nga Dover, u përshkrua si i lumtur dhe i shëndetshëm nga familja e tij, të cilët kanë folur për humbjen e tyre.

Nxënësit iu tha se kishte një formë të pazakontë dhe agresive të kancerit më 7 korrik, raporton Kent Live.

Ai u nxitua në spital dhe më pas u transferua në një spital në Londër për trajtim të mëtutjeshëm ku edhe u zbulua se sa e rëndë ishte sëmundja e tij.

Rreth 48 orë pas diagnozës shokuese, Josh vdiq duke lënë prapa prindërit e tij Danielle 36 vjeçare dhe Dean Harber 35, si dhe dy vëllezërit Jack dhe Lewis.

Sëmundja zakonisht prek njerëzit më të vjetër se 75 vjeç dhe në shumicën e rasteve nuk ka ndonjë shkak të identifikueshëm. /kk