Nesër zyrtarisht do të fillojë vaksinimi masiv i popullatës në Maqedoninë e Veriut kundër COVID-19, me “Sputnik V”,përcjell I" />

Nesër fillon vaksinimi masiv i popullatës kundër COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Nesër fillon vaksinimi masiv i popullatës kundër COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Nesër zyrtarisht do të fillojë vaksinimi masiv i popullatës në Maqedoninë e Veriut kundër COVID-19, me “Sputnik V”,përcjell Insajderi.

Vaksinimi do të bëhet në pikat në “A1 Arena” (salla “Boris Trajkovski”) – Shkup, ndërsa janë caktuar termine për tre mijë qytetarë.

Në këtë fazë, qytetarët nga infrastruktura kritike do të imunizohen – njerëzit që punojnë, Ministria e Brendshme e RMV-së, gazetarët, shërbimet nga Qyteti i Shkupit dhe të gjithë që kanë kontakte – shoferët e autobusëve, zjarrfikësit, mësuesit e kopshteve, stafi i pikë pagesave. /Insajderi.com